Bona ocazionala

Din punctul de vedere al unui cuplu tanar, a avea o bona ocazionala este o optiune la mare cautare in zilele noastre. De la iesiri la o cina in oras pana la cateva zile de festival sau de vacanta, cuplurile tinere au nenumarate variante de a-si petrece timpul liber, cu sau fara copii. In momentul in care decid sa petreaca aceste momente in doi, fara copii, sau doar cu o parte din copii, se pune problema celor ramasi acasa, chiar daca aceste evenimente au loc de doua ori pe saptamana sau mai rar.

Pentru a rezolva aceasta mica problema a familiei, cuplurile pot opta sa angajeze o bona ocazionala. Acest lucru presupune ca o persoana va fi disponibilia sa ramana acasa cu copiii atunci cand este solicitata, fara sa implice o angajare full-time. Nu trebuie sa iti mai bati capul pentru a gasi prietenul perfect sau membrii familiei cu care stii ca ii poti lasa pe copii si relatia sa fie buna de ambele parti si iti iei de pe cap stresul compatibilitatii programului tau cu cel al prietenilor sau al altor membri ai familiei. Bona ocazionala este platita pe numarul de ore in care va ramane cu copiii, iar singura “grija” a cuplului este aceea de a asgiura transportul bonei de acasa si inapoi.

Din punctul de vedere al bonei, avantajele de a fi bona ocazionala sunt, dupa cum am mentionat, acelea de a putea fi angajata pe o perioada scurta si implica plata pe ora. Astfel, poti fie sa colaborezi cu mai multe familii pentru acest job, fie s ail vezi ca pe o metoda de a face niste bani in plus avand totodata un job full sau part time separate de cel de bona. Poti filtra inainte de angajare optiunile legate de program de lucru, pentru a gasi cea mai potrivita varianta pentru tine. Totodata, nu trebuie sa iti faci griji legate de transport, caci iti este asigurat de familia la care lucrezi. Nimic mai simplu.

In ambele tabere, existenta unui post de bona ocazionala este un beneficiu. Noi te punem in legatura cu persoana potrivita in functie de cerintele tale intr-un mod facil, rapid si sigur cu diferite posibilitati de angajare.