Timp de calitate in familie

Timpul petrecut cu familia poate fi rapid confundat cu timpul petrecut in casa, unde fiecare membru al familiei este ocupat cu propriile activitati. A petrece timp de calitate in familie nu trebuie sa se rezume la activitatile zilnice, domestice, ci este bine ca, periodic, sa evaluam calitatea timpului pe care il petrecem cu familiile noastre si atentia pe care le-o oferim in orele petrecute impreuna. Nu este suficient sa fim in aceeasi camera. Timpul de calitate inseamna timp din care simtim ca invatam ceva, timp in care strangem relatiile familiale si ne cunoastem intre noi, iar acesta poate fi atins doar atunci cand iesim din rutina zilnica si decidem sa ne desfasuram intr-un mediu sau in activitati in afara confortului pe care ni-l da aceasta rutina. 

Totusi, desi constientizam ca este nevoie sa gasim activitati care sa implice familia intr-un mod placut, se poate sa nu gasim timpul necesar pentru a ne dedica acestora. Un loc de munca de la 9 la 17 presupune ca sarcinile in casa vor fi rezolvate dupa aceasta ora, ceea ce ne lasa mult prea putin timp de petrecut asa cum ne-am dori cu cei dragi. In special cand vine vorba de copii, dar si in relationarea cu partenerul de viata, lipsa timpului de calitate impreuna poate avea consectinte asupra dinamicii familiale, care ajung sa fie greu de descurcat mai tarziu. De aceea, decizia de a angaja o persoana care sa te ajute cu treburile in casa este una inspirata pentru tine si pentru familia ta. 

Fie ca este vorba de pregatit mancarea sau de facut curatenie in casa, la Nursa iti punem la dispozitie oameni de ajutor. In acest fel, timpul pe care l-ai fi petrecut facand curatenie, il puteti petrece la un film, jucand ceva sau facand impreuna orice va face placere. In plus, este preferabil sa te bucuri ca mananci cina cu membrii familiei tale, decat sa te stresezi pentru a o pregati in fiecare zi din saptamana. Partea buna este ca nu trebuie sa petreci mult timp pentru a cauta o persoana potrivita, caci poti selecta exact criteriile de care ai nevoie pentru a gasi pe cineva potrivit pentru familia ta, atat ca program de lucru, cat si ca servicii oferite. 

Acorda-i familiei tale timpul de care are nevoie si acorda-ti tie timpul de care ai nevoie pentru a te relaxa, singura sau impreuna cu acestia. Nu-ti lua un job suplimentar dupa orele de munca zilnice, atata timp cat ai variante flexibile care iti permit sa te folosesti cum doresti de orele libere din zi. Fara indoiala, o astfel de decizie poate schimba in bine o multime de aspecte privind relationarea cu membrii familiei. Acceseaza nursa.ro si vei gasi solutia optima pentru familia ta.