Vacanta in cuplu si cei ramasi acasa

Armonia in cuplu tine mult si de timpul pe care il petreceti impreuna si cum decideti sa il valorificati. Din cand in cand, cateva zile petrecute exclusiv unul cu celalalt pot fi benefice pentru relatia voastra. Totusi, in ecuatie intra si copiii sau animalele de companie pe care nu ii puteti lasa pur si simplu acasa singuri. Ce e de facut in acest caz? Din fericire, exista optiuni atat in cazul copiilor, cat si in cazul animalelor de companie.

Copiii

In functie de varsta pe care o au, copiii au diferite nevoi. Daca pentru cei mai mici bona full-time, care ramane cu copilul pe perioada vacantei, este solutia ideala, pentru adolescenti poate fi nevoie doar de cineva care sa stea cateva ore din zi cu ei, poate chiar sa le pregateasca mancare. Astfel, nu va fi nevoie sa depinzi de membrii familiei sau sa iti faci griji ca copiii raman la prietenii lor sau la alte cunostinte ale familiei, ci ii stii in confortul propriei case, cu o persoana de incredere. La Nursa, iti punem la dispozitie multiple optiuni de angajare a bonelor, pliate pe nevoile familiei: full-time, part-time, bona care gateste la ea acasa sau la tine acasa etc.

Animale de companie

Ai putea cu usurinta sa iti lasi animalul de companie la un prieten sau la o persoana din familie cat timp sunteti plecati in vacanta, insa acest lucru depinde si de disponibilitatea acestora. In plus, canii si pisicile pot fi obisnuite doar cu casa in care locuiesc si s-ar putea sa nu reactioneze pozitiv atunci cand sunt mutati intr-un loc nou, lucru care poate provoca surprise neplacute atat pentru tine, cat si pentru prietenii sau familia la care ar ramane. De aceea, exista job-ul de pet-sitter, adica o persoana care are disponibilitatea de a avea grija de animalul tau de companie pe perioada vacantei chiar la tine acasa, urmand instructiunile si sarcinile pe care decizi sa i le lasi.

Varstnicii

Sunt cazuri in care un cuplu tanar are grija de un membru mai in varsta al familiei care intampina dificultati in a se descurca pe cont propriu. A avea grija de varstnici este o responsabilitate insemnata si nu poti lasa aceasta sarcina la intamplare cuiva. Tu si partenerul tau va puteti bucura de vacanta de cuplu atunci cand decideti sa angajati o persoana care are experienta in lucrul cu varstnicii si care poate ramane cu acestia pe toata durata vacantei voastre. La Nursa ai optiunea de a opta pentru o astfel de persoana care se pliaza pe cerintele tale legate de program de lucru, servicii oferite, gatit pentru cei ramasi acasa etc.

Menajera

Probabil vacanta in care plecati in cuplu este una mai indelungata si pur si simplu aveti nevoie de cineva care sa aiba grija de casa cu un minimum de intretinere. Menajerele sunt tot mai cautate in acest sens, in special de familiile tinere. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji ca trebuie sa faceti curatenie odata intorsi din vacanta sau ca veti ramane fara plante de apartament la intoarcere.

Toate aceste optiuni sunt simplu de ales, la un formular distanta. Alege persoana si serviciile de care ai nevoie, iar tu si partenerul tau puteti petrece o vacanta romantica fara griji legate de casa sau de cei ramasi acasa.